Träningsredskap som crosstrainer och motionscykel


Ett träningsredskap som finns i hela i Storbritannien är den York Diamond X302 Cross Trainer . Denna state - of-the - art motionär används flitigt av hög profil team i Storbritannien och förkroppsligar toppen av både kvalitet och funktionellt , med en touch av elegans . Låt oss undersöka några av de fördelar och nackdelar med denna dynamiska maskin .

Fördelar med X302 CrossTrainer

Funktionalitet : Den X302 CrossTrainer är en mellanhand mellan en motionscykel och en maskin med samma grad av ansträngning . Den är också utrustad med en inbyggd dator för att hantera motståndet . Det har en klar , lätt att läsa LED-display och kan justeras till den optimala vinkeln på grund av de justerbara styret.

Övre och nedre kroppen Impact : Du kan få en total kardiovaskulär träning för att stärka ditt hjärta och lungor . Det fungerar på biceps , triceps, och deltoids samt stärka och toning magmusklerna . Dessutom kan du infoga X302 Cross Trainer med bara benen . Promenader på träningsredskapet utan att hålla på kommer att hålla dig i ett tillstånd av ständig spänning , vilket ger ett utmärkt arbete ut för din kärna muskler . Det ger också en kraftfull toning effekt till dina quads , hamstrings och vader .

Funktioner : Den elektromagnetiska drivsystemet ger en helt slät och proportionerliga elliptisk rörelse även när den är inställd på maximal motståndsnivå . Ramen är ordentligt byggd och kan bära en vikt på 150 kg . Dessutom är den utrustad med halkfria fotplattor som du kan ändra för att passa din normala steglängd mönster .

Nackdelar med X302 CrossTrainer

Hög kostnad: X302 CrossTrainer är ganska dyrt . Om du inte är ute efter att starta ett seriöst träningsprogram , så kanske du bör tänka två gånger om att investera . Å andra sidan , om du är orubblig om att förbättra din fysik - då denna del av utrustningen kommer att vara väl värt priset .

Buller : Vissa användare har sagt att de kände att maskinen var lite bullriga , men andra inte håller med om denna bedömning .

Det verkar som om fördelarna med X302 CrossTrainer betydligt större än nackdelarna . Detta smart snygg träningsutrustning som används på gym i hela världen är en jämn och konsekvent kalorier bränner och viktminskning följeslagare . Med rätt underhåll , kan du hålla din kropp i form för många år framöver