Nya verktyg för jakt entusiaster

Åtelkameror är bland de nyaste verktygen jakt entusiaster använder idag. Som spel är ofta vild och mycket känsliga för rörelse och ljud omkring dem, kan denna typ av kameror vara den bästa jakt verktyg. Kolla in mer information om denna typ av kamera om du är intresserad av att ta din jakt färdigheter till en ny nivå.

Vad är det?

Ett spel eller åtelkamera är en typ av fjärrkontroll enhet som spelar in bilder, antingen som stillbild eller video. Den är stark och väderbeständig, samt utformad för obemannad utomhusbruk. Jägare använder detta för spel övervakning. De flesta åtelkamera kommer med en rem för enkel installation på träd. De flesta enheter är knutna till träd nära vatten hål och spår spel. De har även en låsmekanism för att förhindra stöld.

Hur fungerar det?

Trail eller åtelkamera tar automatiskt bilder när de känner rörelse i omgivningen. Varje bild innehåller ett datum och tid det togs. Mer kostsamma enheter inkluderar även temperatur och månfas. Den vanliga åtelkameran fungerar dag och natt avkänning vilda djur från upp till 45 meter. De digitala typerna spela in bilder på ett minneskort. Detta gör det lättare för jägaren att visa, kopiera, radera och överföra bilderna till en hemdator eller en bärbar enhet. Mer avancerade typer upload automatiskt bilder till en dator eller hemsida. Från denna information kan en jägare avgöra enkelt den bästa platsen att placera sin blinda eller träd-stativ.

Hur nyttigt är det?

Ett åtelkamera gör det lättare att spana och se mönster av olika typer av spel som rådjur, älg, kalkon, etc. Du kan göra allt detta utan att ange jakt skogen alltför ofta och fösa undan djuren. Användarna kan också programmera sina kameror för att automatiskt ta bilder med jämna mellanrum för att övervaka platser bortom räckhåll för enhetens rörelsesensor.

Vilka är de idealiska alternativ?

Den LTL Acorn Kameran är en av de bästa alternativen när du väljer ditt åtelkameran. Denna scouting Enheten levereras med ett MMS-modul och kan uppgraderas för att fungera som en fjärrkontroll cellulär kamera. Denna enhet skickar bilderna via GSM (Global System for Mobile Communications) nät till ett e-postkonto eller mobila enhet.

Denna Acorn Kameran har 5 eller 12 megapixel högkvalitativ upplösning, producera tydliga bilder. Dess infrarött mörkerseende lysdioder har blixt räckvidd på upp till 65 meter. Den här enheten kan ta både bild och video vid varje trigger händelse när du ställer den på "Cam + Video"-läget. Den "Time Lapse" inställningen gör att ta av bilder och videoklipp med vissa intervaller. Sin sida Prep Sensor design tillåter bredare avkänning vinkel och snabbare kamera respons.

Kameran använder minimalt med ström i standby-läge. Det också tål temperaturer från -22 till 158 grader C. När du har flera enheter på fältet, kommer dess serienummer inställning hjälper dig att koda sina respektive platser.

Dessa är bara några av fördelarna med denna Acorn kamera M-serien. Leta efter en pålitlig leverantör på nätet för att få en enhet för nästa jaktsäsong.