Humminbird s Switchfire ekolod


Den Humminbird 1198 är en fisk finna maskin som kan göra dig till en mycket bättre fiskare. Om du är osäker på varför du behöver för att köpa en, måste du läsa igenom dessa fem anledningar.

Ett. Side Imaging

Humminbird debuterade teknik Side Imaging för konsumenten fisk Finders, och de ligga i framkant av bildkvalitet. Side Imaging ger dig möjlighet att se bilden som bilder av sjön under båten. Du kan faktiskt se fisk, och hur många eller vilken storlek de är i en bild. Detta är utan tvekan den bästa funktionen i humminbird 1198.

2. Down Imaging

Inte långt efter att de debuterade Side Imaging, kom Humminbird ut med Down Imaging. Istället för att skanna bilder av till sidan av båten, Down Imaging skannar bilderna nedan båten, liknande den 2 - D- ekolod. Struktur som såg ut som en klump på ekolodet, kan nu lätt identifieras med tydliga bilder.

Tre. Huge Skärmstorlek

Om historien säger oss någonting, det är att konsumenterna gillar stora skärmar på elektronik. TV-skärmar blir större, datorskärmar blir större, och nu fisk Finders blir större. En större skärm ger användaren mycket mer detaljerat för visning. Nu med Side och Down Imaging, som har den största skärmen du kan få är kritisk. Skilja fisk inne i en undervattens träd är långt lättare på en 10,4 tums skärm jämfört med en 5 tums skärm.

4. Switchfire Ekolod

Max -läge och Clear Mode. Dessa är de två alternativ som du har med Humminbird s Switchfire ekolod. Resultatet är två olika ekolodets ekon på skärmen för att hjälpa till att optimera din fisksökning. Klart läge ger dig en renare skärm och inte återvänder så mycket detaljer. Detta används främst på grunt eller grov vatten. Max -läget ger dig maximal detalj. Detta plockar upp små saker som du kommer att vilja veta, liksom termokliner och även undervattensströmmar. De mer erfarna användare kommer förmodligen att använda max läget oftare.

Fem. DualBeam PLUS

Denna givare ger dig valbara alternativ för ekolod täckning. Du kan visa 20 grader ekolod för den smalaste exakta vy under din båt, eller du kan byta till en bredare täckning med 60 graders kona. Detta kommer att plocka upp fisk och funktioner som är av till sidorna av båten. För en komplett vyer, kan du välja att ha dem båda påslagna, i samma bildskärm. Du kan också ha delad skärm påslagen så att en skärm visar den smala strålen och den andra skärmen visar den stora skärmen.

Dessa är fem enkla, tydliga skäl du behöver köpa humminbird 1198 ekolod. Humminbird har gjort det till sin mission att lyssna och ge fiskare med kvalitetsprodukter. Ett annat skäl till att köpa 1198 är kundservice. Kundservice är mycket viktigt när du gör ett dyrt inköp, och Humminbird är anmärkningsvärt när man hanterar kunder. Om din enhet har en defekt, kan ett enkelt telefonsamtal leder till natten skickas med en ny enhet på din dörr så att du kan göra din nästa fisketur.